Regenerare discuri cu sectoare BAD

Discul hard cu sectoare BAD este spaima oricarui posesor de calculator cat de cat avizat. Este stiut faptul ca aceste sectoare BAD au tendinta de a se inmulti progresiv cu trecerea timpului, facand in cele din urma ca discul sa devina inutilizabil.

Intrebarea este: se poate face ceva inainte de catastrofa totala? Raspunsul este "da". Exista un software care poate repara aceste sectoare. Conditia este ca sectoarele BAD sa fi aparut ca urmare a demagnetizarii dupa un timp indelungat de utilizare (nu se pot repara sectoarele BAD aparute ca urmare a unui soc fizic).

Softul lucreaza prin re-magnetizarea sectoarelor afectate. Datele existente pe disc nu sunt modificate in nici un fel. Pentru rezultate mai bune se recomanda folosirea unui CD de boot (pe care softul in poate genera), iar discul de reparat sa fie instalat intern. Se pot repara si discuri externe, dar este de preferat ca discul sa fie intern - conectat direct in computer. Se pot repara atat discuri pe IDE cat si pe SATA, indiferent de marime sau de tipul de partitii folosite (NTFS, FAT, partitii Linux). Se pot reparat chiar si discuri nepartitionate si neformatate.





Programul poate detecta si repara chiar si probleme nedetectate si nereparate de un program low-level format.

Acest software poate fi descarcat de aici.


0 Response to "Regenerare discuri cu sectoare BAD"

Post a Comment

loading...